За нас:


„Василео” ЕООД е създадена с много ентусиазъм през 2012г. с основна дейност довършителни ремонти, строително-монтажни услуги и реконструкции. Към настоящият момент фирмата разшири предлаганите услуги в строителството и продължава да се развива успешно благодарение на екипа от мениджъри и специалисти с високи професионални качества и опит, които печелят доверие и уважение. Съществен принос в развитието на фирмата има и подкрепата на нашите клиенти, партньори и приятели!
Ремонтните дейности се изпълняват от служители с дългогодишен професионален опит. Съобразявайки се с новостите в бранша, фирмата отделя средства за тяхната допълнителна квалификация, отчитайки факта, че те са най-ценния й капитал.

Основните ценности, върху които се изгражда строителната дейност на фирмата са:

1. Отговорност – на първо място пред нас стои решаването на проблемите на клиента.
2. Коректност – изпълняваме поетите ангажименти, независимо от усилията и трудностите, които имаме.
3. Ефективност – стремим се да бъдем максимално ефективни като предлагаме добри решения и технологии на най-добри цени.
4. Експертност – държим да бъдем и сме експертни в това, което правим и така помагаме на нашите клиенти в избора им на най-доброто като качество и цена.
5. Професионализъм – работим качествено и професионално, като зад това стои екип от професионалисти, водени от своя стремеж към лично и профисионално усъвършенстване, което изгражда огромния потенциал на фирмата и достига желаните резултати.
6. Ангажираност към клиентите – ние ценим нашите клиенти и създаваме партньорски отношения с тях. Стремим се да усещат нашата ангажираност към проектите им и така помагаме и даваме най-добрите решения за тяхното изпълниние. Мисията на „Василео” ЕООД е да задоволява потребностите на нашите клиенти, предлагайки им цялостни и практични решения, съобразени с вашите възможности за ремонт на вашия дом, офис и магазин.

Очакваме да се свържете с нас, за да можем заедно да изградим вашия нов проект!

Василео ЕООД е фирма, която извършва ремонтни дейности на територията на цялата страна. Екипът е от професионалисти, които непрекъснато трупат опит в областта на строителството. Целта ни е да превърнем Вашия дом в удобно, комфортно и уютно място за живеене. Доверявайки се на нас, Вие ще се убедите, че сте взели правилното решение за ремонта на Вашия апартамент, къща, офис, магазин. Ние предлагаме пълна гама от строителни услуги - първоначален оглед, ремонтни дейности, довършителни работи, почистване след ремонт и изхвърляне на всички строителни отпадъци.


Фирмата предлага следните услуги: